Lenovo IdeaPad B5400 (59405451)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad B5400 (59405451)

Kód výrobku: 59405451
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Levné notebooky

Notebook Lenovo B5400 je určen především pro začátečníky a studenty. V poměru cena a výkon se řadí mezi ty nejvýhodnější notebooky na trhu. Váží pouze 2,34 kg, takže se hodí pro každodenní nošení do práce nebo do školy bez větších potíží. Práce na touchpadu pro vás bude pohodlnější díky funkci vícedotykového ovládání. Notebook Lenovo B5400 disponuje 6-ti článkovou baterií, která zajišťuje po plném nabití životnost až na 8 hodin. Tuto vlastnost oceníte především při delších cestách.

 

Displej má velikost15,6", poskytuje možnost ke sledování filmů vHD kvalitě a díky své velikosti pohodlné prohlížení fotek a surfování po internetu. Pokud rádi sledujete filmy na větší obrazovce, není problém,Lenovo B5400 nabízí možnost propojení televize s notebookem pomocíHDMI portu. Podpora nejvyššího rozlišení1366 x 768 zajistí maximálně hladký obraz.Matný displej zlepšuje viditelnost při slunečním svitu.

K notebooku je dodán i operační systém FreeDOS, který slouží k vytvoření příjemného pracovního prostředí. Hlavním pohonem Lenovo B5400 je dvoujádrový procesor Intel Pentium 3550M, který šetří vaši baterii, aby vydržela co nejdéle. Dosahuje výkonu až 2,3 GHz na jedno jádro. O to, aby obraz vypadal co možná nejlépe, se stará grafika Intel HD Graphics řady 4000. Hardware obsahuje i operační paměť o velikosti 4 GB. Na pevný disk uložíte data o objemu 508 GB. Lenovo B5400 je vybaven i 3 USB porty, webovou HD kamerou, čtečkou paměťových karet, kabelem RJ45 potřebným pro propojení s monitorem, technologií Bluetooth a Wi-Fi pro bezdrátové připojení k internetu. Součástí je i DVD mechanika. Lenovo B5400 splňuje všechny základní požadavky pro univerzální notebook využitelný jak pro volný čas, tak pro běžnou kancelářskou práci.

 

Bluetooth je otevřený standard pro bezdrátovou komunikaci propojující dvě a více elektronických zařízení, např. mobilní telefon, PDA, osobní počítač nebo bezdrátová sluchátka.

 
 
 
 
USB je univerzální sběrnice, která umožňuje připojení počítače k nejrůznějším zařízením, například k videokamerám, čtečkám paměťových karet, MP3 přehrávačům či tiskárnám a externím disků. Verze 3.0 přináší oproti starším verzím přenosovou rychlost 5 Gbit/s, a přesto je zpětně kompatibilní jak s USB 2.0, tak s USB 1.1
 

Bezdrátová technologie Wi-Fi vám umožní být online všude tam, kde zachytíte signál. Snadno se tak zdarma připojíte v restauracích, nákupních střediscích nebo v knihovně.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě