Lenovo IdeaCentre H520 (57316850)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaCentre H520 (57316850)

Kód výrobku: 57316850
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Notebooky, konzole, PC

Desktopový počítač Lenovo IdeaCentre H520 je spolehlivým společníkem do kanceláře nebo domů. Je určen pro všechny typy uživatelů. Počítač poslouží také pro prohlížení internetových stránek nebo dokumentů v mnoha oknech, užívání si hudby či videa a to vše samozřejmě bez zbytečného zdržování a se vším, co by uživatel mohl potřebovat.

Tento model využívá dvoujádrový procesor Intel Core i3postavený na architektuře Ivy Bridge, který pracuje na frekvenci 3.4 GHz. Procesor je dále vybaven 3MB vyrovnávací paměti třetí úrovně. O grafický výkon se stará dvojice grafických karet - integrovaná Intel HD Graphics 2500 a dedikovaná NVIDIA GeForce GT 620 s 2 GB vlastní paměti,  které vám společně umožní nejen práci s grafickými programy, ale i hraní her.

Pevný disk s kapacitou 500 GB je dostatečným prostorem pro ukládání všech potřebných dokumentů. Součástí je samozřejmě čtečka pamětí. Rychlost zajišťují paměti 4 GB RAM. Moderní rozhraní umožňuje připojit zařízení do USB 3.0, samozřejmě pro starší typy zařízení je notebook vybaven i USB porty 2.0

Integrována je zvuková karta i gigabitová síťová karta. DVD vypalovací jednotka, kterou doplňuje čtečka paměťových karet, gigabitové připojení do sítě, HDMI výstup a mnoho USB portů včetně dvou lehce dostupných na čelní části.

  • Procesor Intel Core i3
  • 4 GB RAM
  • 500 GB HDD
  • Grafická karta NVIDIA GeForce GT 630 s 2 GB vlastní paměti

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě