Lenovo IdeaCentre AIO FLEX 20 (57320368)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaCentre AIO FLEX 20 (57320368)

Kód výrobku: 57320368
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
PC

Tento all in one počítač Lenovo IdeaCentre AIO FLEX 20vám ušetří místo, protože všechny komponenty jsou zabudované v 19" LED monitoru, který má velmi jemné rozlišení 1 600 x 900 (16:9), vychutnejte si tak všechny svoje oblíbené filmy, hry a pohodlnou práci. Díky 2Mpx webkameře si můžete volat se svými přáteli pomocí nternetu. Kvalita videa bude díky této webkameřepodstatně detailnější. 

Díky vestavěným komponentům, které mají nízkou spotřebu, ale zachovaný výkon, tak můžete ušetřit za provoz tohoto počítače a to bezesporu i díky použité LED technologii podsvícení, která kromě toho podá věrné zobrazení barev.

Díky dotykové obrazovce monitoru můžete naplno využít potenciál předinstalovaného operačního systému Windows 8 a obsluhovat tak Lenovo IdeaCentre AIO FLEX 20 velice snadno a pohodlně. Samozřejmou alternativou ovládání je klasická myš a klávesnice.

Výkon tohoto počítače je na slušné úrovni a to díky procesoru Intel Core i5-4200U, jehož dvě jádra pracují na frekvenci 1,6 GHz. Funkce Turbo Boostmůže dočasně zvýšit frekvenci jádra na hodnotu 2,6 GHz. Operační paměť 4GB RAM DDR3 spolu s Intel HD Graphics 4400 slouží jak pro bezproblémovou práci, tak pro hraní méně náročných herních titulů. Pro data slouží 500 GB hybridní disk, kombinující rychlost SSD úložiště s nízkou cenou a dlouhou životností klasického HDD. Nejpoužívanější programy se ukládají na SSD pro jejich rychlé spuštění, programy využívané méně jsou bezpečně uložené na pevném disku. Samozřejmostí je přítomnost WiFi, výstup pro sluchátka, dvojici rychlých USB 3.0.

Hlavní vlastnosti

  • Intel Core i5-4200U
  • 4 GB RAM
  • Intel HD Graphics 4400
  • 500 GB hybridní HDD

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě