Lenovo IC C470, 57331812

Zboží je vyprodáno

Lenovo IC C470, 57331812

Kód výrobku: 57331812
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
PC

Společnost Lenovo přichází s další výrobkem na poli počítačových technologií s modelem All In One neboli vše v jednom. Lenovo IC C470v sobě skloubil sílu kompaktních rozměrů s výkonem stolního počítače. Jestliže na své pracovní desce nemáte dostatek prostoru, oceníte možnost mít veškerý hardware přímo implementovaný do monitoru. Zmizí nevzhledná bedna pod stolem a nahradí ji stylový monitor. Uspořádaná kabeláž nijak nepřekáží, čímž skvěle doplňuje atraktivní kovový stojan. Počítač je dodáván s operačním systémem Windows 8.1, který umožňuje bezplatný upgrade na moderní Windows 10.

Srdcem celého stroje jeprocesor 4. generace Intel Celeron 2957U. V jeho nitru se dvě pracující jádra ohání s úctyhodnou frekvencí 1,4 GHz. Procesoru asistují 4 GB operační paměti, která poskytne místo všem aplikacím, které bude potřebovat používat, a rozsáhlý multitasking tak nebude problém. Na vaše osobní data jako fotografie, videa, filmy, pracovní soubory či hudbu se je připravenpevný disk svysokoukapacitou 500 GB. Stejně jako u běžného stolní PC najdete i zde důležité porty a konektory. Mezi hlavní se řadí LAN konektor pro přístup do internetové sítě.Dále můžete využít služeb USB 3.0 a 2.0 pro přenos dat či připojení externích zařízení. Do výbavy se mimo jiné počítá také HDMI výstup pro přehrávání filmů na televizoru. Dokonce i DVD optická mechanika a čtečka paměťových karet 6v1 si našly své místo.

Celému počítači dominuje obrazovka. Abyste si užili to nejlepší, budete mít k dispozici 21,5" displej s Full HD rozlišením. O veškeré zobrazovací úkony se stará integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 4400. Skvělé zobrazení podtrhují integrované reproduktory od společnosti JBL. V kombinaci kvalitního hardwaru s technologií Dolby Advaced Audio naleznete vysoce kvalitní zvukové podání v nezkreslené, čisté produkci. Pro příjemnou práci neposlouží pouze velká obrazovka, ale také dodatečně příslušenství. Například klávesnice typu AccuType svým speciálním ostrůvkovým designem kláves (chiclet) činní psaní mnohem pohodlnějším bez zbytečných překlepů. Jistě také oceníte technologii Lenovo Rescue System pro snadnou zálohu a obnovení dat.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě