Lenovo Yoga 2 PRO 59425936

Zboží je vyprodáno

Lenovo Yoga 2 PRO 59425936

Kód výrobku: 59425936
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Notebooky

Stylový notebook Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro je určený především pro vás, kteří pracujete v terénu. Díky jeho kompaktním rozměrům a váze pouhých 1,4 kg, pro vás na cestách nebude žádnou příteží. Jeho důmyslná konstrukce vám umožní pracovat v režimech laptop, stojan, stana tablet. Výborně se vám přizpůsobí v každé situaci. Na obrazovce 13,3" s rozlišením 3200 x 1800 bodů vám zaručí naprostý přehled ve vaší práci. Pokud zrovna nepracujete, dá se velmi dobře využít ke sledování filmů. Berte si ho na cesty s sebou, nebudete litovat, díky výdrži 9 hodin vám zajistí zábavu na opravdu dlouhý čas. Windows 8.1, předinstalovaný na zařízení, funguje báječně ve spolupráci s dotykovým displejem.

Výkon dosahující až 1,7 GHz na jedno jádro zajišťuje úsporný moderní dvoujádrový procesor Intel i5-4210U. Procesor v jeho snahách podporuje i operační paměť DDR3o velikosti 4 GB. Krásný ostrý obraz vám vykresluje integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 4400.

Data ukládáte na velice rychlý pevný disk SSDo kapacitě 128 GB. Přenos dat na externí zařízení vám zprostředkují 2x USB porty a bezdrátový Bluetooth. K internetu se připojíte pomocí bezdrátové technologie Wi-Fi. S osvětlenou klávesnicí budete moci pracovat i v tmavých prostorách. Integrovaná čtečka karet vám ulehčuje manipulaci s daty. S webovou kamerou můžete být v obrazovém kontaktu s těmi, kteří se od vás nacházejí příliš daleko.

Bluetooth je otevřený standard pro bezdrátovou komunikaci propojující dvě a více elektronických zařízení, např. mobilní telefon, PDA, osobní počítač nebo bezdrátová sluchátka.

 
 
 
 
USB je univerzální sběrnice, která umožňuje připojení počítače k nejrůznějším zařízením, například k videokamerám, čtečkám paměťových karet, MP3 přehrávačům či tiskárnám a externím disků. Verze 3.0 přináší oproti starším verzím přenosovou rychlost 5 Gbit/s, a přesto je zpětně kompatibilní jak s USB 2.0, tak s USB 1.1
 
 
 

Bezdrátová technologie Wi-Fi vám umožní být online všude tam, kde zachytíte signál. Snadno se tak zdarma připojíte v restauracích, nákupních střediscích nebo v knihovně.
 
 
 
 
Operační systém Windows 8 je navržený především pro počítače s dotykovou obrazovkou, u kterých můžete naplno využívat všechny jeho funkce. Uživatelské rozhraní Modern User Interface (METRO) přináší náhradu starého prostředí známého z předchozích verzí operačních systémů Windows. Dlaždicový systém umožňuje intuitivnější a jednodušší ovládání všech funkcí.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě