Lenovo IdeaPad G50-70 (59432339)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad G50-70 (59432339)

Kód výrobku: 59432339
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky
Lenovo G50 je výkonný notebook, který nabídne hodně muziky za málo ceny. I přes jeho tenký designzvládne bez problémů vaše každodenní náročné požadavky. Ergonomicky tvarovaná, ostrůvková klávesnice AccuTypes numerickou částí má nejen moderní vzhled, ale také se na ní píše pohodlněji oproti standardním klávesnicím a umožňuje plynulé psaní bez překlepů. Dlouhou výdrž baterie vám zaručí technologie Lenovo Energy Managment, který využívá pokročilou technologii úspory energie pro zvýšení internalů mezi nabíjeními.
 
Notebook se pyšní lesklým 15,6" displejem s HD rozlišením a LED podsvícením. Celý stroj k výkonu pohání dvoujádrový procesor čtvrté generace Intel Core i7 4510Us pracovní frekvencí 2 GHz a možností dočasného TurboBoostu až na 3,1 GHz. O rychlý start i následný chod počítače se stará 8 GB operačních pamětí. O grafické zpracovaná dat se stará dedikovaná grafická karta AMD Radeon R5 M230 s 2 GB vlastní paměti. Pro ukládání dat máte k dispozici disk SSHD, tedy hybridní disk, který se skládá z 8 GB rychlého disku SSD (určeného pro operační systém) a klasického pevného disku o velikosti 1 TB (1 000 GB).
 
Stereo reproduktory jsou vybaveny technologií Dolby Advanced Audio, takže si můžete být jisti, že zvuk z vašeho notebooku bude bohatý a téměř dokonalý. K sledování filmů se vám také bude hodit DVD vypalovačka. Připojení periferií či přenos dat pomocí flash disku obstará trojice portů USB. Externí monitor nebo televizi snadno připojíte prostřednictvím portu HDMI. Samozřejmostí je připojení na Internet prostřednictvím Wi-Fi, nebo ethernetové zásuvky. Během komunikace s přáteli či kolegy využijete zabudovanou webkameru.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě