Lenovo IdeaPad G50-70 (59432336)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad G50-70 (59432336)

Kód výrobku: 59432336
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky

notebook Lenovo IdeaPad G50-70 (59432336)

Společnost Lenovo vám se svým modelem IdeaPad G50-70 přináší spolehlivého a pracovitého společníka, na kterého se můžete kdykoli obrátit. Jeho výkon, obraz a zvuk uspokojí vaše potřeby v práci i domácnosti. 

Dvojice stereo reproduktorů vybavená technologií Dolby Advanced Audio poskytne čistý a jasný zvuk při přehrávání nejen vašich oblíbených písní. Snadné psaní i po několik hodin vám dovolí ergonomicky tvarovaná ostrůvková klávesnice AccuType, na níž budete psát rychle a bez překlepů. O ovládání bez připojení myši se postará vícedotykový touchpad, který je optimalizovaný pro systém Windows 8.1.

Velikost notebooku určuje 15,6" displej s HD rozlišením a LED podsvícením. Hnacím motorem celého stroje je moderní procesor 4. generace Intel Core i3 4010U s pracovní frekvencí 1,7 GHz. Pomocnou ruku v rychlém chodu celého operačního systému mu podává 8 GB operační paměti. Grafické rozhraní má na starosti dedikovaná grafická karta AMD Radeon R5 M230 Enduro s 2 GB vlastní paměti. Pro ukládání dat je vám plně k dispozici pevný disk o velikosti 1 TB(1 000 GB). 

Kromě skvělého výkonu notebook IdeaPad G50-70 nabízí i bohatou výbavu. V první řadě je třeba zmínit stále oblíbenou DVD vypalovačku, pomocí které zálohujete data, pustíte filmy či nainstalujete programy. Samozřejmostí je připojení k Internetu, a to buď prostřednictvím bezdrátové Wi-Fi, nebo ethernetového kabelu. Rozhraní Bluetooth 4.0 vám umožní bezdrátově přenášet různá data. U notebooku najdete také rozhraní VGA a HDMI 1.4, trojici portů USB, z nichž jeden je vysokorychlostní USB 3.0, nebo také čtečku paměťových karet. S notebookem je dodáván operační systém Windows 8.1.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě