Hoover TE 15011

Zboží je vyprodáno

Hoover TE 15011

Kód výrobku: TE15011
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Variabilní nastavení výkonu

Sáčkový vysavač Hoover TE15011 je především nejlepším pomocníkem pokud se rozhodnete vysávat tvrdé podlahy. Na tuto činnost je vysavač vybaven parketovou hubicí poskytující co nejšetrnější ale zároveň důkladné vysání všech nečistot. Vysavač disponuje nastavitelným výkonem a rotačním kloubem hadice u těla. 

Filtrace

Vysavač má několika stupňovou filtraci, která zajišťuje kvalitní přefiltrování vzduchu. Ten je vrácen zpět do místnosti bez roztočů a dráždivých alergenů. Prach je nejdříve separován ve filtračním sáčku EPAs kapacitou 3,5 l. Dále je vzduch veden skrz vstupní předmotorový pěnový filtr a nakonec přes výstupní mikrofiltr. Tak aby nedošlo ke kontaktu s prachem při výměně prachového sáčku, je vybaven posuvnou kartonovou uzávěrkou. Vysavači nechybí ukazatel naplnění sáčku.  

Příslušenství

V těle vysavače je uložena 3 dílná sada příslušenství obsahující: štěrbinový nástavec, hubici na nábytek a prachový kartáč. Dále má vysavač již zmíněnou parketovou hubici a univerzální hubicina všechny druhy podlah. Elektrický kabel 6 m dlouhý tvoří s hadicí a teleskopickou trubkou 9 m akční rádius. To už je dostatečně velký rozsah, se kterým zvládnete na jeden zátah vysát velkou plochu. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě