Hama 62890

Zboží je vyprodáno

Hama 62890

Kód výrobku: 62890
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní myši

Elegantní optická drátová myš Hama uRage je výborným pomocníkem pro běžného uživatele a cenově dostupnou, kvalitní variantou zvláště pro občasné hráče. Tato 6 tlačítková myš zaujme sofistikovaným vzhledem v lesklé černé barvě; na vašem stole bude stylovým doplňkem. Padne do ruky jako ulitá a je pro dobré uchopení opatřena protiskluzovou vrstvou z kaučuku. Její ergonomický design je určen pro praváky a zaručuje příjemné používání i po dlouhé hodiny hraní. Pro svižný pohyb myši slouží teflonová podložka s extrémně nízkým třením.

Myš uRage se může pochlubit vynikajícím optickým senzorem, který si poradí s každým typem povrchu, ať už se jedná o skleněnou desku stolu, nebo o chlupatý koberec. Nabízí rozlišení až 2400 dpipro vysokou přesnost, přičemž režim dpi lze přepínat tlačítkem na myši ve 4 krocích – každá z variant je podsvícená v jiné barvě. LED podsvícení je krásné a jasné, takže si budete moci užívat zábavy na počítači i v nočních hodinách. Dále budete mít k dispozici 3 programovatelná tlačítka s možností individuálního nastavení v závislosti na hře.

Stylový a flexibilní kabel je potažený látkou pro zvýšenou ochranu. Jeho délka 2 m vám dopřeje dostatek prostoru k rozletu. Myšku zapojíte do počítače klasicky přes USB rozhraní. Systém plug and play vám umožní začít okamžitě hrát, aniž byste ji museli složitě instalovat.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě