Gorenje GV 62315

Zboží je vyprodáno

Gorenje GV 62315

Kód výrobku: GV62315
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Vestavné spotřebiče

Samočistící filtr

Plně integrovaná myčka na nádobí Gorenje GV62315 je vybavena funkcí automatického čištění filtru. Systém odstraňuje zbytky jídla a zajišťuje průchodnost filtru. Předchází se tak nesprávnému chodu spotřebiče a případným potížím. Výsledkem je prodloužení životnosti a stále skvělé výsledky v mytí nádobí. Myčka na nádobí se řadí do skupiny spotřebičů s energetickou třídou A++ a nabízí kapacitu 12 sad nádobí

Aqua stop

Myčka vlastní bezpečnostní systém AquaStop. V případě úniku vody nebo vytečení funkce AquaStop automaticky zastaví dodávku vody a čerpadlo současně odčerpá zbytkovou vodu pryč ze spodku myčky. Nemusíte se již bát zapnout myčku a jít v klidu spát nebo dokonce úplně odejít z domu a nechat myčku bez dozoru.

Senzor čistoty vody

Čidlo umístěné uvnitř spotřebiče sleduje čistotu vody tak dlouho, dokud voda nebude zcela zbavená nečistot. Přizpůsobí tak přesně mycí cyklus podle znečištěného nádobí. Výsledkem je menší spotřeba a dokonale umyté nádobí.  

3v1

Aktivací funkce 3v1 myčka přizpůsobí automaticky mycí cyklus a nedávkuje leštidlo. Naopak, když funkci nevyužijete, myčka uvolní leštidlo tak, aby se dosáhlo skvělých výsledků s dokonalým leskem.  

Pohodlné mytí

Systém Click-clack umožňuje mýt v myčce i velké kusy nádobí, jako jsou pánve, pekáče a velké hrnce. Posunutím horního koše o jednu úroveň výš, vznikne ve spodní části dostatečně velký prostor. Navíc je dolní koš vybavený skládacím systémem, který poskytne pohodlné uložení větších kusů nádobí. 

Myčka na nádobí nabízí až 10 mycích programů: Standardní prorgam, Auto program, Rychlý program, Intenzivní mytí, Intenzivní krátké mytí, ECO program, Oplachování, Namáčení, Šetrné mytí, Program pro sklo 40 / 50 / 55 / 60 / 65°C. Plus nadstandardní funkce: 3v1, odložený start, samočistící filtr, Aqua stop. V horní liště na dveřích myčky je umístěný informativní displej. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě