ETA 020890000

Zboží je vyprodáno

ETA 020890000

Kód výrobku: ETA020890000
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Volně stojící mikrovlnná trouba ETA 0208 90000 s celkovým objemem 20 litrů v nadčasovém bílém provedení najde uplatnění v každé domácnosti. Jedná se o klasickou mikrovlnnou troubu s vynikajícím výkonem za příjemnou cenu. Jednoduché mechanické ovládání z ní dělá vhodného kuchyňského pomocníka pro všechny věkové skupiny. Je vybavena 3 funkcemi s nastavitelným časovačem až do 35 minut.

Mikrovlnná trouba ETA 0208 90000 je ideální pro ohřívání či rozmrazování hotových jídel a dalších potravin, má však i funkci pro vaření. Disponuje lakovaným interiérem se skleněným otočným talířem o průměru 25,5 cm. Mikrovlnný výkon 700 W lze regulovat v 5 stupních. Systém rovnoměrného šíření mikrovln zajišťuje, že každé sousto přihřívaného pokrmu bude chutnat stejně.

Osvětlení vnitřního prostoru trouby usnadňuje kontrolu procesu vaření. Na jeho ukončení upozorňuje zvukový signál. Mikrovlnnou troubu lze snadno otevřít pomocí držadla. Je vybavena bezpečnostním systémem, který zabezpečuje automatické vypnutí trouby při otevření dvířek. Zaujme také hlučností do 59 dB, díky níž se budete při vaření moci nerušeně věnovat jiným kuchyňským činnostem.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě