Defender FreeMotion HN-B703 Bluetooth (63703)

Zboží je vyprodáno

Defender FreeMotion HN-B703 Bluetooth (63703)

Kód výrobku: 63703
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Bezdrátová sluchátka

Velmi kvalitní bezdrátová sluchátka FreeMotion B703 od společnosti Defender, kterým se ve svém vzhledu podařilo jedinečným způsobem skloubit stylovost i eleganci. Na ulici tak jistě nezůstanete bez povšimnutí a sluchátka se stanou vaším módním doplňkem. Inteligentní konstrukce však není jen krásná na pohled, ale i velmi pohodlná a to zejména díky polstrovaným náušníkům a upravitelnému hlavovému mostu.

O bezdrátový přenos se stará technologie Bluetooth. Navíc, díky prakticky umístěnému ovládánípřímo na sluchátkách nemusíte vyndávat telefon z kapsy, abyste zvýšili hlasitost či přeskočili skladbu. Využitá Bluetooth technologie dává uživateli volnost až do vzdálenosti 10 m, čímž poskytne například možnost pohybu po pokoji, zatímco spárovaný telefon se bude nabíjet na stole.

O kvalitní zvukovou produkci se starají 40mm měniče s citlivostí 93 dB a frekvenční odezvou 10 Hz až 20 kHz. Uzavřená konstrukce náušníků pak zároveň úspěšně blokuje okolní hluk. Vestavěná Li-Ion baterie vydrží až 10 hodin nepřetržitého poslechu nebo hovoru. Její dobití poté probíhá přes USB kabel například z počítače.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě