Tyčový vysavač Bosch BBH51830

Zboží je vyprodáno

Tyčový vysavač Bosch BBH51830

Kód výrobku: BBH51830
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Ostatní tyčové vysavače

Perfektní na každém povrchu

Tyčový akumulátorový vysavač Bosch BBH 51830 zaručuje perfektní výsledky vysávání všech povrchů díky vysoce účinné bezsáčkové technologii a výkonnému AllFloor kartáči. Tento HighPower kartáč je opatřen elektrickou tryskou pro vysoký výkon vysávání, s kterým budete spokojení jak na parketách, tak na hustém koberci.

 


 

Snadné použití

S unikátní technologií SensorBagless™ se extrémně silný výkon snoubí s minimálními náklady na údržbu. Poznejte komfort snadného používání, jednoduchého uložení a čistoty díky své nízké hmotnosti a EasyClean systému. LED signalizace ukazuje nutnost čištění filtru.

 


 

Výkonná baterie

S bezsáčkovým vysavačem Bosch BBH 51830 LithiumPower si konečně užijete komfort vysávání bez kabelu. Bosch lithium-iontová technologie přináší odolné a výkonné akumulátory, extra dlouhou dobu provozu a krátkou doba nabíjení. Samostatně stojící model pro jednoduché umístění šetří místo a umožňuje flexibilní nabíjení u každé zásuvky. Maximální doba vysávání je 30 min a doba nabíjení buď 3 hodiny (baterie nabita na 80 %), nebo 6 hodin (baterie nabita na 100 %).

 


 

3 stupně výkonu

SensorControl je senzor pro kontrolu minimálního efektivního výkonu vysávání, který šetří energii. Vybírat můžete mezi třemi úrovněmi výkonu:

  • 1. stupeň: rychlé vysávání a maximální provozní doba
  • 2. stupeň: běžné vysávání a středně dlouhá doba provozu
  • Turbo stupeň: pro náročné vysávání s kratší provozní dobou

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě