Tyčový vysavač Bosch BBH21622

Tyčový vysavač Bosch BBH21622

Kód výrobku: BBH21622
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Ostatní tyčové vysavače

Vysavač BoschBBH21622 2v1 se skládá z tyčového vysavače a ručního vysavače, díky kterému je tento přístroj velmi variabilní. Pomocí jednoho tlačítka lze tuto sestavu snadno rozložit.

Tyčový vysavač je opatřen kartáčem pro hloubkové čištění větších, snadno přístupných ploch. Ruční vysavač se skvěle hodí na hůře dostupná místa a menší plochy pro úklid. V kombinaci s hubicí, která je určena pro vysávání štěrbin a rohů tvoří ideální pomocníky do každé moderní domácnosti. Systém Easy Clean byl stvořen pro jednoduché čištění kartáče, můžeme ho snadno vyjmout a rychleji z něj odstranit nečistoty.

 

 

 

 

Už žádné kabely

Díky ekologickému akumulátoru Ni-MH se vysavač vyznačuje snadnou manipulací. Můžete tak zapomenout na nepříjemné tahání kabelu po celém bytě. Přesto že byl kabel nahrazen akumulátorem, vysavač disponuje překvapivě nízkou váhou 4kg.

 

 

Akumulátor

Nabíjení Bosch BBH21622 máte pod kontrolou díky barevným indikátorům, pokud světlo svítí červeně, přístroj se stále nabíjí, ve chvíli když se rozsvítí modře je plně nabit. Celý cyklus trvá okolo 14-ti hodin a na jedno nabití vysavač vydrží fungovat až 32 minut. Baterie je vyjímatelná, což zajišťuje snadnou výměnu v případě konce její životnosti.

Výkon

Na výběr máte ze dvou úrovní výkonu, první na méně náročné čistící úkony, v průběhu tohoto cyklu dochází k menší spotřebě energie než na úrovni dva, kdy se zvednou otáčky kartáče i sací výkon a vysavač si hravě poradí například i se znečištěným kobercem. Prachová nádoba o objemu 0,3l se snadno vyjímá stejně jako ochranný a pěnový filtr motoru. Filtry jsou navíc vodou omyvatelné a tím usnadňují údržbu v případě velkého znečištění.

 

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě