BEKO WMI 71242

Zboží je vyprodáno

BEKO WMI 71242

Kód výrobku: WMI71242
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Vestavné spotřebiče

Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek.

Předem plněná pračka BEKO WMI 71242 poskytne dokonalou péči vašemu prádlo a ještě šetří místo ve vaší domácnosti. Je totiž určena pro vestavbu a nese hladká bílá dvířka, díky kterým perfektně splyne s prostředím koupelny či kuchyně. Pracuje ve velmi úsporné energetické třídě A++, takže šetří váš rodinný rozpočet i životní prostředí.

Inovativní buben ve tvaru Aqua Wave umožňuje praní až 7 kg prádla na jeden prací cyklus. Pračka nabízí celkem 16 pracích programů, díky kterým se postaráte o bavlněné, syntetické i jemné prádlo, sportovní oblečení, džíny, vlnu i lehce zašpiněné prádlo určené pro osvěžení. V nabídce nechybí ani speciální program BabyProtect, který pomocí vyšší teploty dokonale odstraní zbytky pracích prostředků, aviváže a bakterií. Prádlo tak bude šetrné k citlivé pokožce vašich zlatíček. 

Pračka BEKO WMI 71242se díky programu SelfCleanstará o svou údržbu úplně sama. Během režimu pro čištění pračky proběhne čištění bubnu, potrubí a dalších vnitřních částí pračky včetně nádobky na prášek. To vše pomocí vody o teplote 70°C, což zaručuje dokonalou hygienu. Pračka navíc nese topení Hi-Tech, které je pokryto vrstvou niklu, takže je dokonale chráněno proti korozi a usazování vodního kamene.

Maximální účinnost a zároveň šetrnost k vaší pokožce, prádlu i financím. To vše tento model od Bekoobstará. Díky systému AquaFusion je pro praní využito téměř 100% pracího prostředku a nedochází k jeho ztrátě jako v jiných pračkách. Speciální funkce Máchání navíc pak umožňuje dokonalé odstranění pracího prostředku z oblečení, takže je chráněna vaše pokožka.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě