Pultový mrazák Beko HSA 29530

Zboží je vyprodáno

Pultový mrazák Beko HSA 29530

Kód výrobku: HSA29530
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Mrazáky

Energetická třída A++

Pokud sháníte velký mrazící prostor, ale neradi vyhazujete peníze za spotřebované energie, jste na správném místě. Pultový mrazák Beko HSA 29530 nabízí úctyhodných 284 litrů vnitřního objemu, přičemž však pracuje v energetické třídě A++. Díky tomu zamrazíte velké množství potravin, ale zároveň ušetříte peníze za elektřinu.

Silný mrazící výkon

Mrazák Beko HSA 29530 disponuje třemi drátenými koši na menší potraviny, takže budete mít vaši mrazničku vždy přehledně rozdělenou. Čtyřhvězdičkový mrazák zvládne zamrazit až 17 kilogramů potravin za den. V případě nehody se nemusíte obávat žádných nepříjemností, jelikož spotřebič udrží potraviny zmražené až 67 hodin po výpadku proudu.

Antibakteriální těsnění

Těsnění ve dveřích je obecně známo ideální prostředí pro růst a množení různých bakterií. Ptáte se, proč tomu tak je? Na to existuje velice jednoduchá odpověď. Jedná se o místo, které se velice špatně udržuje v naprosté čistotě, což těmto nezvaným návštěvníkům vyhovuje. Pultový mrazák Beko HSA 29530 se totiž může pochlubit tím, že do jeho těsnění ve dveřích byly přidány antibakteriální látky, které vytváří bariéru, přes kterou žádný mikroorganismus nepronikne. Díky tomu bude vnitřek mrazničky dokonale hygienicky čistý a potraviny v něm uložené si zachovají svoji čerstvost po ještě delší dobu.

Čerstvé i po rozmrazení

Speciálně navržený ventilátor zamrazí jídlo v přihrádkách FastFreeze o 10 % rychleji. Dochází tak k menší změně krystalické mřížky zamrazené potraviny, která je po rozmrazení čerstvější a chutnější.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě