Beko DIN 28320

Zboží je vyprodáno

Beko DIN 28320

Kód výrobku: DIN28320
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Vestavné spotřebiče

Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek.

ProSmart invertorový motor

Plně integrovaná myčka Beko DIN 28320 na první pohled zaujme svou světelnou signalizací provozu promítanou na podlahu. Za designovým provedením nezaostává ani technická výbava, která se může chlubit ProSmart invertorovým motorem. Ten zajišťuje tichý provoz, vyšší životnost motoru, zvýšenou mechanickou odolnost, lepší kroutící moment, vyšší rychlost a efektivnější regulaci. Vnitřek myčky je uzpůsoben tak, aby jste mohli uložit nejrůznější nádobí. ​Skládací držáky talířů vytvoří další místo v koši myčky pro větší nádobí, jako jsou velké hrnce či pánve.

WaterSafe

Vestavná myčka Beko DIN 28320 pracující v úsporné energetické třídě A++ je vybavena ochranou WaterSafe+, která zastaví přívod vody do myčky, pokud začne téct. Navíc umí zastavit i přívod vody z kohoutku do přívodní hadice, pokud by praskla. Mezi zajímavé programy myčky patří program Auto, kdy sada senzorů v myčce automaticky zjistí úroveň znečištění a zvolí vhodný mycí cyklus. Nádobí je dokonale umyté s minimální spotřebou energie a vody. Díky programu poloviční náplň nemusíte čekat, až se naplní celá myčka. Stačí částečně naplnit jak horní, tak dolní koš a přesto dosáhnout nejlepšího výsledku.

Quick&Clean

Unikátní program Quick&Clean, který umyje a usuší plnou náplň myčky za 58 minut. Už nemusíte čekat několik hodin, až budete mít nádobí připravené k dalšímu použití. Program jistě oceníte, pokud budete potřebovat rychle čisté nádobí v průběhu rodinné oslavy nebo při pořádání večírku.

 

Výškově nastavitelný koš Acrobat

S moderní myčkou Beko DIN 28320 můžete bezstarostně používat tablety All-in-one, které jsou známé pro pohodlné používání, ale také tím, že mohou způsobit špatné výsledky sušení nebo se zcela nerozpustí. Proto Beko vytvořilo speciální funkci, která eliminuje negativní vlivy a nabízí maximální funkčnost při používání kompaktních tablet. Výšku horního koše Acrobat lze libovolně měnit, i pokud je zrovna plný.Funkce Turbo sušení využívá ventilátor pro zlepšení oběhu vzduchu v myčce, takže nádobí je dokonale suché. Kromě toho, ventilátor zajišťuje normální teplotu nádobí po skončení programu, takže můžete bezpečně nádobí vyjmout z myčky ihned po skončení cyklu, bez nebezpečí opaření. Díky funkci Extra sušení budete mít dokonale suché nádobí dokonce i při použití krátkých programů. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě