BEKO DIN 28220

Zboží je vyprodáno

BEKO DIN 28220

Kód výrobku: DIN28220
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Vestavné spotřebiče

Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek.

Nechte své ruce odpočinout a přenechte umývání nádobí myčce Beko

Vestavná myčka BEKO DIN 28220 o šířce 60 cm vám ušetří spoustu času a práce, které strávíte při ručním mytí nádobí. Navíc se díky své nízké spotřebě řadí do energetické třídy A++, takže šetří nejen životní prostředí, ale také vaše výdaje. 

 

 

Pro 12 sad nádobí

Její kapacita je 12 sad nádobí, takže během jednoho mycího cyklu umyje vše, co potřebujete. K dispozici máte 9 programů a 6 teplot mytí. Nechybí zde ani čisticí program Inner Clean, který se doporučuje spustit 1-2 x za měsíc. Vaše myčka tak zůstane stále hygienicky čistá. 

Celá řada chytrých programů

Již nemusíte čekat, až se myčka zcela naplní. Lze jí totiž spustit, i pokud je horní i dolní koš naplněn pouze z části.Uvnitř myčky se nachází senzory, které podle úrovně znečištění vody uvnitř myčky automaticky nastaví nejvhodnější mycí cyklus. Díky tomu ušetříte spoustu energie i vody. Pokud není nádobí příliš špinavé, postačí vám program Mini 30, který trvá 30 minut a probíhá při teplotě 35°C. Myčka je navíc vybavena mechanickým systémem Glass Care, který chrání vaše sklo před poškozením. 

Quick&Clean

Unikátní program Quick&Clean, který umyje a usuší plnou náplň myčky za 58 minut. Už nemusíte čekat několik hodin, až budete mít nádobí připravené k dalšímu použití. Program jistě oceníte, pokud budete potřebovat rychle čisté nádobí v průběhu rodinné oslavy nebo při pořádání večírku.

 

WaterSafe

Díky ochraně WaterSafe+ se nemusíte obávat poškození myčky způsobeného únikem vody. Jakmile voda začne téct, myčka sama zastaví její přívod. Pokud dojde k prasknutí přívodní hadice, myčka zastaví i přívod vody z kohoutku. Myčky Beko jsou vybaveny speciální funkcí pro tablety All-in-one, díky které můžete používat kompaktní tablety s maximální funkčností. Už se vám nestane, že by se tablety špatně rozpustily, či zanechaly na nádobí skvrny. Uvnitř myčky se nachází ventilátor, který zajišťuje lepší oběh vzduchu. Vaše nádobí tak bude perfektně suché a při skončení programu bude mít bezpečnou teplotu, takže se nemusíte obávat popálení při vyndávání.  Navíc díky přídavné funkce Extra sušení bude nádobí dokonale suché i při použití krátkých programů.

 

Výškově nastavitelný koš Acrobat

Vše snadno nastavíte na ovládacím panelu s LCD displejem. Dále se zde nachází kontrolky pro případnou potřebu doplnění leštidla a soli. Výšku horního koše Acrobat lze libovolně měnit, i pokud je zrovna plný. Navíc se uvnitř nachází praktický výsuvný koš a skládací držáky talířů, které vám zajistí více místa při mytí velkého nádobí. Sprchování uvnitř myčky probíhá ve 3 úrovníchProvoz myčky poznáte podle světelné signalizace na podlahu

 

Mycí programy:

  • InnerClean
  • Eco (50 °C)
  • Auto (40 °C - 65 °C)
  • Baby Protect (70 °C)
  • Intenzivní (70 °C)
  • Rychle a čistě (70 °C)
  • GlassCare (40 °C)
  • Mini 30' (35 °C)
  • Předmytí 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě